Sudedamosios dalys: duonelė su AVIŽOMIS 35 % (vanduo, AVIŽOS (45%) (sėlenos, dribsniai, skaidulos, skaldyti grūdai), KVIEČIŲ GLITIMAS, mielės, rapsų aliejus, druska, konservantas sorbo rūgštis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalcio acetatas), kepta vištienos krūtinėlė 35 % (vištienos krūtinėlė 97%, vanduo, druska, tapijokų krakmolas, dekstrozė, D-ksilozė, stabilizatoriai (E331, E500), salotos „romaine“, kietasis SŪRIS (pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, fermentas, raugas), konservuoti ANČIUVIAI (ANČIUVIAI 52% (Engraulis Encrasicolus), saulėgrąžų aliejus, druska), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), česnakai, citrinų sulčių koncentratas (vanduo, citrinų sultys 10% (iš koncentrato), rūgštigumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrinų kvapiosios medžiagos, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas), rapsų aliejus, GARSTYČIŲ padažas (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas (20%), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, konservantas KALIO METABISULFITAS), rapsų aliejus, juodieji pipirai, raudonėliai. Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, PIENO, SALIERŲ, SEZAMO ir MOLIUSKŲ ŽUVŲ pėdsakai.
*ENG: Possible traces of CRUSTACEANS, PEANUTS and other NUTS, SOY, MILK, CELERY, SESAME and MOLLUSCS.
Porcijos dydis / portion size: 175 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.