Sudedamosios dalys: Bagetė su grūdais 48% (KVIEČIŲ miltai, vanduo, AVIŽŲ dribsniai, saulėgrąžų sėklos (4%), linų sėklos (4%), SEZAMO sėklos (4%), gliutenas (iš KVIEČIŲ), sėlenos (iš KVIEČIŲ) 4%, mielės, druska, raugas (iš KVIEČIŲ), skrudinto salyklo miltai (iš KVIEČIŲ), dekstrozė, antioksidantas (askorbo rūgštis, miltų apdorojimo medžiaga (L-cisteinas)), tepamas VARŠKĖS SŪRIS 18% (PIENAS (98,5%), druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas -renetas, tirštiklis – guaro derva, konservantas – kalio sorbatas), vytintas saliamis 9% (kiauliena, druska, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, prieskoniai, konservantai: kalio hidroksidas, natrio nitritas), čederio SŪRIS 12% (pasterizuotas PIENAS, druska, PIENO rūgšties bakterijos, mikrobiologinis fermentas, dažiklis – karotenai), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), gražgarsčių lapai, čili-mango prieskoniai (cukrus, raudonos paprikos, druska, aitriosios paprikos (11%), česnakai, imbierai, kvapiosios medžiagos, mangų milteliai (2%), pomidorai, juodieji pipirai, ilgosios ciberžolės, paprikų ekstraktas, rūgštis (PIENO rūgštis), lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas)). GALIMI VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, PIENO, SALIERŲ, GARSTYČIŲ pėdsakai.*
*ENG: Traces of CRUSTACEANS, FISH, PEANUTS and other NUTS, SOY, MILK, CELERY, MUSTARD are possible.
Porcijos dydis / portion size: 165 ml.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.