Sudedamosios dalys:
KVIETINIAI miltai (ES), vanduo, bulvių tešla (KVIEČIŲ manų kruopos, bulvių dribsniai 24 %, KVIETINIAI miltai, ryžių miltai, druska, kokosų aliejus, tešlos kildinimo medžiaga: E450, natrio karbonatas, emulsiklis: E471, gliukozės sirupas, ciberžolė, PIENO baltymai), cukrus, rapsų aliejus, mielės, priedas tešlai (KVIETINIAI miltai, fermentai, balkšvųjų gysločių sėklų luobelės, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis, rapsų aliejus), priedas gaminių paviršiams (PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ), SEZAMŲ sėklos 4,4 %, juodosios SEZAMŲ sėklos 2 %, joduota druska., kiauliena 100%., romaninė salota., chederio sūris: Sudedamosios dalys: pasterizuotas PIENAS, bulvių krakmolas, druska, raugų kultūros, mikrobiologinis fermentas, dažiklis: anatas., Roastbeef padažas: VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), padažas „Čipotle“ (pomidorų tyrė, cukrus, apelsinų sultys, spirito actas, svogūnai, saulėgrąžų aliejus, druska, Chipotle aitriosios paprikos (1,5%), česnakai, kukurūzų krakmolas, obuolių ekstraktas, kvapioji rūkymo medžiaga, kalendros, gvazdikėliai), grūdėtos GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas (22%), druska, baltasis vynas (3%) (sudėtyje yra SULFITŲ), cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, prieskoniai, konservantas kalio METABISULFITAS).,Marinuti raudonieji svogūnai:(svogūnai48 %, vanduo, cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis)
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, LUBINŲ, SOJOS, SALIERŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 150 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.