Sudedamosios dalys: Salota „Romaine“ 36%, KREVETĖS 34 %, virti vištų KIAUŠINIAI, rapsų aliejus, balta duona (KVIETINIAI miltai, vanduo, mielės, joduotoji druska, rapsų aliejus, konservantas (sorbo rūgštis), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis)), kietasis SŪRIS (Pasterizuotas PIENAS, druska, raugas, fermentas), citrina, majonezas (rapsų aliejus (66%), vanduo, cukrus, druska, KIAUŠINIŲ trynių milteliai su gliukozės sirupu, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto ir citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), kvapioji medžiaga, dažiklis – karotenai), vytintas kumpis „Serrano“ (Kiauliena 92,26 %, druska, cukrus, dekstrozė, konservantai (E250, E252), antioksidantas (E301)), druska, citrinų koncentratas (citrinų sultys 10% (iš koncentruotų sulčių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūralios citrinų kvapiosios medžiagos, antioksidantas (askorbo rūgštis), konservantas (kalio sorbatas)), GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas 20 %, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), konservantas KALIO METABISULFITAS)), ANČIUVIAI (ANČIUVIAI 52% (Engraulis Encrasicolus), saulėgrąžų aliejus, druska), česnakai, juodieji pipirai. Galimi ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų riešutų, SOJŲ, SALIERŲ, SEZAMO, SIEROS DIOKSIDO, MOLIUSKŲ pėdsakai.*
*ENG: Traces of PEANUTS and other NUTS, SOYA, CELERY, SESAME, SULFUR DIOXIDE, MOLLUSCS are possible.
Porcijos dydis / portion size: 237 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.