Sudedamosios dalys: PIENAS, baltasis šokoladas 31 % kakavos (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis – saulėgrąžų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ant kraiko laikomų vištų pasterzuota KIAUŠINIŲ masė, KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, balto šokolado skonio glaistas (cukrus, hidrintas palmių branduolių aliejus – CBS, saldūs pieno išrūgų miltai, emulsiklis – SOJŲ lecitinas (ne GMO), vanilinas, balto šokolado kvapioji medžiaga), SŪRIS maskraponė (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), GRIETINĖLĖ, cukrus, aviečių tyrė 8,4 % (90% avietės, cukranendrių cukrus), priedas plikytam kremui (cukrus, modifikuotas krakmolas, IŠRŪGŲ milteliai, palmių aliejus, dažikliai (kalcio karbonatas, karotenai), tirštiklis (natrio alginatas), druska, kvapioji medžiaga, PIENO baltymai), baltojo šokolado glaistas su uogomis (baltasis šokoladas (26% nenugriebto PIENO milteliai, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai aliejai (palmių, saulėgrąžų, palmių branduolių, kokosų), cukrus, smulkinti vafliai (15%, KVIETINIAI miltai, cukrus, koncentruotas SVIESTAS, nugriebto PIENO milteliai, MIEŽIŲ salyklo milteliai, druska) IŠRŪGŲ milteliai, džiovintos uogos (3,8 %, avietės 2,6%, braškės 1%), koncentruotas SVIESTAS, kukurūzų krakmolas, sausas gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), dažiklis (karminas), kvapiosios medžiagos), juodasis šokoladas 61% kakavos (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga), aromatinė vanilės pasta (gliukozės sirupas, vanduo, kvapioji medžiaga, vanilė
(0,3%), stabilizatorius – agaras, dažiklis – riboflavinas, karotenai), sulčių surišėjas (cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), rapsų aliejus, joduota druska. GALIMI VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ, SEZAMO, LUBINŲ, MOLIUKSŲ pėdsakai.*
*ENG: Traces of CRUSTACEANS, FISH, PEANUTS AND OTHER NUTS, CELERY, MUSTARD, SESAME, LUPINS, MOLLUSCS are possible.
Porcijos dydis / portion size: 90 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.