Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ 33 % rieb., griliažinis triufelis su LAZDYNO riešutais (cukrus, iš dalies hidrinti palmių riebalai (RSPO SG), augaliniai aliejai (palmių (RSPO RG), rapsų), smulkinti LAZDYNO RIEŠUTAI (10%), karamelizuoti LAZDYNO RIEŠUTAI (3% (cukrus (63%), LAZDYNO RIEŠUTAI (37%), nugriebto PIENO milteliai, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga: vanilinas.), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS 82 % rieb., PIENAS 2% rieb., tepamas VARŠKĖS SŪRIS (PIENAS (98,5%), druska, PIENO rūgšties bakterijos, fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas.), pasterizuota ant kraiko laikomų KIAUŠINIŲ masė BARN, juodasis šokoladas 61 % s.m (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (E322, E476), kvapioji medžiaga), „crocangelo“ pasta (cukrus, gliukozės sirupas, LAZDYNO RIEŠUTAI), augalinis aliejus (ŽEMĖS RIEŠUTŲ), LAZDYNO RIEŠUTAI, SOJŲ PROTEINAI, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapiosios medžiagos, antioksidantas: α-tokoferolis), smulkinti karamelizuoti LAZDYNŲ riešutai (cukrus, LAZDYNŲ riešutai (37%), cukrus, juoduota druska, rapsų aliejus. Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SALIERŲ, GARSTYČUŲ, SEZAMO, ŽUVŲ pėdsakai.*
*ENG: Possible traces of CRUSTACEANS, PEANUTS and other NUTS, CELERY, MUSTARD, SESAME, FISH.
Porcijos dydis / portion size: 80 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.