EKLERAS SU GRILIAŽO SKONIO ĮDARU
EKLERAS SU GRILIAŽO SKONIO ĮDARU

EKLERAS SU GRILIAŽO SKONIO ĮDARU

ECLAIR WITH BRITTLE CREAM

Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ 33 % rieb., griliažinis triufelis su LAZDYNO riešutais (cukrus, iš dalies hidrinti palmių riebalai (RSPO SG), augaliniai aliejai (palmių (RSPO RG), rapsų), smulkinti LAZDYNO RIEŠUTAI (10%), karamelizuoti LAZDYNO RIEŠUTAI (3% (cukrus (63%), LAZDYNO RIEŠUTAI (37%), nugriebto PIENO milteliai, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga: vanilinas.), KVIETINIAI miltai, SVIESTAS 82 % rieb., PIENAS 2% rieb., tepamas VARŠKĖS SŪRIS (PIENAS (98,5%), druska, PIENO rūgšties bakterijos, fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas.), pasterizuota ant kraiko laikomų KIAUŠINIŲ masė BARN, juodasis šokoladas 61 % s.m (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (E322, E476), kvapioji medžiaga), „crocangelo“ pasta (cukrus, gliukozės sirupas, LAZDYNO RIEŠUTAI), augalinis aliejus (ŽEMĖS RIEŠUTŲ), LAZDYNO RIEŠUTAI, SOJŲ PROTEINAI, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapiosios medžiagos, antioksidantas: α-tokoferolis), smulkinti karamelizuoti LAZDYNŲ riešutai (cukrus, LAZDYNŲ riešutai (37%), cukrus, juoduota druska, rapsų aliejus. Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SALIERŲ, GARSTYČUŲ, SEZAMO, ŽUVŲ pėdsakai.*

*ENG: Possible traces of CRUSTACEANS, PEANUTS and other NUTS, CELERY, MUSTARD, SESAME, FISH.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy1143 KJ / 275 kcal
Riebalai / Fat20 g
Iš 23,7 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 23,7 g fats - saturates13.3 g
Angliavandeniai / Carbohydrates23.5 g
Iš 24,4 g angliavandenių - cukrų / of 24,4 g carbohydrates - sugars3 g
Baltymai / Proteins4.6 g
Druska / Salt1.3 g

Porcijos dydis / portion size: 80 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.

5690