FOKAČIJA SU GRILL DARŽOVĖMIS
FOKAČIJA SU GRILL DARŽOVĖMIS

FOKAČIJA SU GRILL DARŽOVĖMIS

FOCACCIA WITH GRILL VEGETABLES

Sudedamosios dalys:itališka duonelė fokačija 50 % (KVIETINIAI miltai, mielės, tyras alyvuogių aliejus, rozmarinai, juoduota druska), kepta saldžioji paprika (paprikos, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), ant grilio kepti baklažanai 8,9 %(baklažanai 57%, saulėgrąžų aliejus, druska, petražolės, aitrioji paprika, česnakų milteliai, raudonėlis, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, PIENO rūgštis, antioksidantas – askorbo rūgštis), fetos sūrio tipo maisto produktas (nugriebtas PIENAS (44%), PASUKOS (28%), augaliniai riebalai (22%), druska, šliužo fermentas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – gliukono delta-laktonas), pomidorai, sviestas 82% rieb., špinatų lapai, gražgarsčių lapai, padažas „adžika“ (vanduo, pomidorų pasta 16%, daržovių ir prieskoninių augalų mišinys (paprika 5,2%, morkos 3%, česnakai 2,8%, krapai 1,2%, bazilikas 0,2%) cukrus, valgomoji druska, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – acto rūgštis, prieskoniai įvairiomis proporcijomis, konservantas – natrio benzoatas), juoduota druska. Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, SEZAMO, LUBINŲ, MOLIUSKŲ pėdsakai.

*ENG: Traces of CRUSTACEANS, FISH, PEANUTS and other NUTS, SOY, CELERY, SESAME, LUPINS, MOLLUSCS are possible.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy1063 kJ / 254 kcal
Riebalai / Fat14.4 g
Iš 14,4 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 14,4 g fats - saturates5.7 g
Angliavandeniai / Carbohydrates26 g
Iš 26 g angliavandenių - cukrų / of 26 g carbohydrates - sugars2.3 g
Baltymai / Proteins4.5 g
Druska / Salt1 g

Porcijos dydis / portion size: 280 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.

4409