FOKAČIJA SU JAUTIENA
FOKAČIJA SU JAUTIENA

FOKAČIJA SU JAUTIENA

FOCACCIA WITH BEEF

Sudedamosios dalys: fokačija duonelė 30 % (KVIETINIAI miltai, vanduo, alyvuogių aliejus, mielės, druska, Provanso žolelės); jautiena 15 % (jautiena 85%, vanduo, druska, stabilizatorius E451, tirštiklis E407a), padažas (majonezas (vanduo, rapsų aliejus, tirštikliai, cukrus, GARSTYČIOS, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ milteliai); kietasis SŪRIS (pasterizuotas PIENAS, druska, raugas, fermentas); pomidorų padažas (pomidorų tyrė (60 %), spirito actas, cukrus, vanduo, druska, prieskonių ekstraktai); adžika (vanduo, pomidorų pasta (23%), malta aitrioji paprika (aitrioji paprika, druska, stabilizatorius, ksantano derva, citrinų rūgštis, kalio sorbatas), cukrus, džiovintos raudonos paprikos, džiovinti česnakai, modifikuotas krakmolas, druska, acto rūgštis, augaliniai prieskoniai įvairiomis proporcijomis, kalio sorbatas, natrio benzonatas); GARSTYČIOS (garstyčios Dijon (90%) (vanduo, GARSTYČIŲ grūdeliai, spirito actas, druska, antioksidantas: kalio metabisulfitas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis)(sudėtyje yra sieros dioksido), cukrus, rapsų aliejus, stabilizatoriai: guaro derva, ksantano derva); SŪRIS mocarela (PIENAS, šliužo fermentas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), mėlyno pelėsio SŪRIS (pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, kietiklis kalcio chloridas, fermentas, PIENO rūgšties bakterijų raugas, pelėsio kultūros); gražgarsčių lapai, paprika, peperoni kons. (pipirai, vanduo, spirito actas, cukrus, druska, rūgštis: citrinų rūgštis; prieskoniai), svogūnai, aliejus augalinis, druska.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy874.63 kj / 209.18 kcal
Riebalai / Fat9.04 g
Iš 9.04 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 9.04 g fats - saturates2.35 g
Angliavandeniai / Carbohydrates20.35 g
Iš 20.35 g angliavandenių - cukrų / of 20.35 g carbohydrates - sugars3.91 g
Baltymai / Proteins10.54 g
Druska / Salt1.78 g

Porcijos dydis / portion size: 270 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 72 valandos / 72 hours.

Šildymas / heating: Kontaktinį grilių įkaitiname iki +150 C temp. Ant grotelių klojame sviestinį popierių, ant popieriaus dedame sumuštinį. Tuomet ant sumuštinio viršaus dedame dar sviestinio popieriaus lapą ir nuleidžiame groteles. Šiek tiek paspaudžiame. Šildome ~4-5 min., kol vidinė gaminio temperatūra pasieks ne mažiau kaip +68 C temp. /  Heat the contact grill to +150 C temp, place butter paper on the grill and place a sandwich on the paper. Then place another sheet of butter paper on top of the sandwich and lower the grill. Heat for ~ 4-5 minutes until the internal temperature of the product reaches at least +68 C temp.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, T. Ševčenkos g. 16a, 03111 Vilnius, Lietuva.

1884