Sudedamosios dalys: fokačija duonelė 30 % (KVIETINIAI miltai, vanduo, alyvuogių aliejus, mielės, druska, Provanso žolelės); padažas (SVIESTAS, majonezas (vanduo, rapsų aliejus, tirštikiai, cukrus, GARSTYČIOS, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ milteliai), adžika (vanduo, pomidorų pasta (23 %), malta aitrioji paprika (aitrioji paprika, druska, stabilizatorius: ksantano derva; citrinų rūgštis, kalio sorbatas), cukrus, džiovintos raudonos paprikos, džiovinti česnakai, modifikuotas krakmolas, druska, acto rūgštis, augaliniai prieskoniai įvairiomis proporcijomis, kalio sorbatas, natrio benzonatas), pomidorai, fetos SŪRIO produktas 8,9 % (nugriebtas PIENAS 44 %, PASUKOS 28 %, augaliniai riebalai 22 %, druska, šliužo fermentai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575), rikotos SŪRIS 8,9 % (karvių PIENO išrūgos, karvių PIENO grietinėlė, druska), džiovinti pomidorai (saulėje džiovinti pomidorai, saulėgrąžų aliejus 37 %, ypač grynas alyvuogių aliejus, kaparėliai, petražolės, česnakas, malti aitrieji pipirai, actas, valgomoji druska, askorbo rūgštis E300, citrinų rūgštis E330), špinatai.
Porcijos dydis / portion size: 280 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 72 valandos / 72 hours.
Šildymas / heating: Kontaktinį grilių įkaitiname iki +150 C temp. Ant grotelių klojame sviestinį popierių, ant popieriaus dedame sumuštinį. Tuomet ant sumuštinio viršaus dedame dar sviestinio popieriaus lapą ir nuleidžiame groteles. Šiek tiek paspaudžiame. Šildome ~4-5 min., kol vidinė gaminio temperatūra pasieks ne mažiau kaip +68 C temp. / Heat the contact grill to +150 C temp, place butter paper on the grill and place a sandwich on the paper. Then place another sheet of butter paper on top of the sandwich and lower the grill. Heat for ~ 4-5 minutes until the internal temperature of the product reaches at least +68 C temp.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, T. Ševčenkos g. 16a, 03111 Vilnius, Lietuva.