KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS
KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS

KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS

CARAMEL CHEESECAKE

Sudedamosios dalys: :  VARŠKĖS sūris 44,7  % (PIENAS, PIENO rūgšties bakterijos, fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas), šokoladinis batonėlis Snickers 12 % (žemės RIEŠUTAI, gliukozės sirupas, nenugriebto PIENO milteliai, augaliniai riebalai, kakavos SVIESTAS, kakavos masė, IŠRUGŲ  milteliai, PIENO riebalai, hidrogenizuoti augaliniai riebalai, LAKTOZĖ, druska, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, kvapioji  medžiaga, hidrolizuoti PIENO baltymai), sausainiai (KVIETINIAI miltai, cukrus, kildinimo medžiaga, kardamonas), KIAUŠINIŲ masė  (KIAUŠINIŲ masė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330),  cukrus,  SVIESTAS, vanilinis cukrus (cukrus, kvapioji medžiaga-vanilinas); druska. Galimi SALIERŲ, GARSTYČIŲ, SOJŲ, SEZAMO sėklų, RIEŠUTŲ, PIENO ir jo produktų, GLITIMO pėdsakai.*

*ENG: Possible traces of CELERY, MUSTARD, SOY, SESAME seeds, NUTS, MILK and its products, GLUTEN.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy1559 kj / 373 kcal
Riebalai / Fat21 g
Iš 21 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 21 g fats - saturates11.6 g
Angliavandeniai / Carbohydrates39 g
Iš 39 g angliavandenių - cukrų / of 39 g carbohydrates - sugars27 g
Baltymai / Proteins6.4 g
Druska / Salt0.5 g

Porcijos dydis kavinėje / portion size in a cafe: 170 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.

1889