KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS
KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS

KARAMELINIS SŪRIO PYRAGAS

CARAMEL CHEESECAKE

Sudedamosios dalys: varškės sūris 44,7  % (PIENAS 98,5 %, PIENO rūgšties bakterijos, fermentas: renetas; tirštiklis: guaro derva; konservantas: kalio sorbatas), šokoladinis batonėlis „Snickers“ 12 % (žemės RIEŠUTAI, gliukozės sirupas, nenugriebto PIENO milteliai, augaliniai riebalai, kakavos SVIESTAS, kakavos masė, išrūgų milteliai, PIENO riebalai, hidrogenizuoti augaliniai riebalai, LAKTOZĖ, druska, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, kvapioji  medžiaga, hidrolizuoti PIENO baltymai), sausainiai (KVIETINIAI miltai, cukrus, kildinimo medžiaga, kardamonas), KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIŲ masė 98,4 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), cukrus, SVIESTAS, vanilinis cukrus (cukrus, kvapioji medžiaga – vanilinas), druska.

Sudėtyje gali būti SALIERŲ, GARSTYČIŲ, SOJŲ, SEZAMO sėklų, RIEŠUTŲ, PIENO ir jo produktų, GLITIMO turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.*

 

*ENG. May contain traces of celery, mustard, soybeans, sesame seeds, nuts, milk and its products, gluten-containing cereals and their products.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy1559 kj / 373 kcal
Riebalai / Fat21 g
Iš 21 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 21 g fats - saturates11.6 g
Angliavandeniai / Carbohydrates39 g
Iš 39 g angliavandenių - cukrų / of 39 g carbohydrates - sugars27 g
Baltymai / Proteins6.4 g
Druska / Salt0.5 g

Porcijos dydis kavinėje / portion size in a cafe: 170 g.

Porcijos dydis e-parduotuvėje / portion size in e-shop: 1,7 kg.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 72 valandos / 72 hours.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, T. Ševčenkos g. 16a, 03111 Vilnius, Lietuva.

1889