KESADILIJA SU PLĖŠYTOMIS AVIŽOMIS (VEGAN)
KESADILIJA SU PLĖŠYTOMIS AVIŽOMIS (VEGAN)

KESADILIJA SU PLĖŠYTOMIS AVIŽOMIS (VEGAN)

QUESADILLA WITH PULLED OATS (VEGAN)

Sudedamosios dalys: tortilija (KVIETINIAI miltai, vanduo, aliejus (palmių, rapsų), stabilizatoriai (glicerolis, karboksimetilceliuliozė, guaro derva), kildinimo medžiaga (dinatrio fosfatas, natrio karbonatas), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (obuolių rūgštis), konservantai (kalcio propionatas, kalio sorbatas), emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), AVIŽŲ skaidulos, miltų apdorojimo medžiaga: l-cisteinas), AVIŽŲ gaminys (AVIŽŲ, žirnių ir stambiasėklių pupų baltymų dribsniai: AVIŽŲ sėlenos, žirnių baltymai, stambiasėklių pupų baltymai, joduota druska, pomidorų tyrė, sirupas, rapsų aliejus, baltojo vyno actas, koncentruotos svogūnų sultys, joduota druska, česnakų milteliai, natūrali kvapioji medžiaga, rūkymo kvapioji medžiaga, malti juodieji pipirai, majonezas (rapsų aliejus (72%), vanduo, spirito actas, cukrus, druska, modifikuotas krakmolas, natūrali kvapioji medžiaga (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), citrinų sulčių koncentratas, antioksidantas (kalcio dinatrio EDTA), paprikų ekstraktas, pomidorai, sūris „vergan“ (vanduo, kokosų aliejus (21%), krakmolas, modifikuotas krakmolas, jūros druska, kvapioji medžiaga, alyvuogių ekstraktas, dažikliai ( beta karotenas, vitaminas B12, pievagrybiai, salotos rukola, lombardijos aitrieji pipirai (aitrieji pipirai, vanduo, spirito actas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aliejus rapsų, druska, pipirai. Galimi GLITIMO turinčių grūdų, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ, SEZAMO, LUBINŲ, VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, SOJŲ, SEZAMO pėdsakai.

*ENG: Traces of GLUTEN-containing grains, Peanuts and other NUTS, SOYA, CELERY, MUSTARD, SESAME, LUBIN, CRUSTACEANS, EGGS, SOYA, SESAME are possible.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy1198 KJ/ 293 kcal
Riebalai / Fat16.8 g
Iš 16.08 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 16.08 g fats - saturates3.6 g
Angliavandeniai / Carbohydrates25 g
Iš 25 g angliavandenių - cukrų / of 25 g carbohydrates - sugars2.7 g
Baltymai / Proteins8.6 g
Druska / Salt1.7 g

Porcijos dydis / portion size: 270 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Realizacijos terminas / term of consumption: 72 valandos / 72 hours.

Šildymas / heating: Kontaktinį grilių įkaitiname iki +150 C temp. Ant grotelių klojame sviestinį popierių, ant popieriaus dedame sumuštinį. Tuomet ant sumuštinio viršaus dedame dar sviestinio popieriaus lapą ir nuleidžiame groteles. Šiek tiek paspaudžiame. Šildome ~4-5 min., kol vidinė gaminio temperatūra pasieks ne mažiau kaip +68 C temp. /  Heat the contact grill to +150 C temp, place butter paper on the grill and place a sandwich on the paper. Then place another sheet of butter paper on top of the sandwich and lower the grill. Heat for ~ 4-5 minutes until the internal temperature of the product reaches at least +68 C temp.

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.

4150