Sudedamosios dalys: Sviestinė bandelė 52 % (KVIETINIAI miltai, vanduo, SVIESTAS (20 %), cukrus, mielės, druska, emulsikliai (E471, rapsų lecitinai), KVIEČIŲ GLITIMAS, neaktyvios mielės, miltų apdorojimo medžiagos (E300, hemiceliulazės, alfa-amilazės), KIAUŠINIAI), MOCARELLA SŪRIO rutuliukai 40 % rieb. s. m. 18 % (PIENAS (ES), druska, šliužo fermentas, PIENO fermentas), pomidorai 17 %, VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), mažieji špinatai, majonezas (rapsų aliejus (50 %), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ TRINIŲ milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), pesto padažas (saulėgrąžų aliejus, bazilikas (36 %), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, druska, SŪRIS “PECORINO ROMANO” (avių PIENAS, druska, fermentas – renetas), kedrinių pinijų RIEŠUTAI, česnakai, antioksidantas – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), bazilikas, valgomosios jūros druskos dribsniai (jūros druska 100 %).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 145 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.