KRUASANAS SU MOCARELA IR GRILL DARŽOVĖMIS
KRUASANAS SU MOCARELA IR GRILL DARŽOVĖMIS

KRUASANAS SU MOCARELA IR GRILL DARŽOVĖMIS

CROISSANT WITH MOZZARELLA AND GRILL VEGETABLES

Sudedamosios dalys: Kruasanas 45% (KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, vanduo, joduota druska, cukrus, invertuotas
cukrus, mielės, KIAUŠINIŲ masė), SŪRIS mocarela 17 % (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, mikrobų šliužo
fermentas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), kepta paprika (paprikos, vanduo, druska,
rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), ant grilio kepti baklažanai 12 % (baklažanai, saulėgrąžų aliejus,
druska, petražolės, aitrioji paprika, česnakų milteliai, raudonėlis, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų
rūgštis, pieno rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis), VARŠKĖS SŪRIS (PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos,
fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas), salotos „frise“, majonezas (rapsų aliejus
50%, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska,
prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos:
acto, obuolių ir citrinų rūgštys, tirštikliai: pupenių derva, ksantano derva, konservantai: kalio sorbatas, natrio
benzoatas, dažiklis: karotenai), padažas „pesto“ (saulėgrąžų aliejus, bazilikas (36%), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, SŪRIS
„pecorino romano“ (karvių PIENAS, druska, fermentas), kedrinės pinijos, česnakai, antioksidantas: citrinų rūgštis,
konservantas: kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis). Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ, LUBINŲ ir MOLIUSKŲ pėdsakai.*

*ENG: Traces of CRUSTACEANS, FISH, PEANUT and other NUTS, SOYA, CELERY, SESAME, LUBIN and MOLLUSCS are possible.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė / Energy928 kJ / 221 kcal
Riebalai / Fat10.3 g
Iš 10,3 g riebalų - sočiųjų riebalų / of 10,3 g fats - saturates4.9 g
Angliavandeniai / Carbohydrates24.5 g
Iš 24,5 g angliavandenių - cukrų / of 24,5 g carbohydrates - sugars4.4 g
Baltymai / Proteins4.35 g
Druska / Salt1 g

Porcijos dydis / portion size: 179 g.

Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo  0 C iki + 6 C.

Fasuoto produkto realizacijos terminas / term of consumption of a prepacked product: 48 valandos / 48 hours

Nefasuoto produkto realizacijos terminas / term of consumption of a not packed product: 24 valandos / 24 hours

Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.

5008