Sudedamosios dalys: Sviestinė bandelė (KVIETINIAI miltai, vanduo, SVIESTAS 20 %, cukrus, mielės, druska, emulsikliai (E471, rapsų lecitinai), KVIEČIŲ GLITIMAS, neaktyvios mielės, miltų apdorojimo medžiagos (E300, hemiceliulazės, alfa-amilazės), KIAUŠINIAI), MOCARELLA SŪRIS 40 % rieb. s. m. 19 % (PIENAS, druska, šliužo fermentas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), pomidorai 19 %, VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), mažieji špinatai, majonezas (rapsų aliejus (50 %), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ TRINIŲ milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), pesto padažas (saulėgrąžų aliejus, bazilikas (36 %), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, druska, SŪRIS “PECORINO ROMANO” (avių PIENAS, druska, fermentas – renetas), kedrinių pinijų RIEŠUTAI, česnakai, antioksidantas – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), bazilikas, valgomosios jūros druskos dribsniai (jūros druska 100 %).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 156 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania”, Panerių 45A, 03111, Vilnius, Lietuva.