Sudedamosios dalys: Picos bazė „Pinsa“ 47 % (minkšti KVIETINIAI miltai, vanduo, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo aliejus, raugo užkandis (minkšti KVIETINIAI miltai, vanduo), alaus mielės, SOJŲ miltai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, vanduo), minkšti KVIETINIO salyklo miltai, ryžių miltai (gali būti SEZAMO, PIENO, GARSTYČIŲ ir LUBINŲ)), MOZZARELLA SŪRIS 40 % rieb. s. m. (PIENAS, druska, šliužo fermentas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), kepta vištienos krūtinėlės filė 17 % (vištienos krūtinėlė 97 %, vanduo, druska, tapijokų krakmolas, stabilizatoriai (E331, E500), dekstrozė, D-ksilozė), pesto padažas 8,5 % (saulėgrąžų aliejus, bazilikas 36 %, ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, druska, SŪRIS (avių PIENAS, druska, fermentas – renetas), kedrinių pinijų RIEŠUTAI, česnakai, antioksidantas – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), pomidorai pusiau džiovinti geltoni (geltoni „Datterini“ pomidorai, saulėgrąžų aliejus, druska, česnakas, čili pipirai, žolelių mišinys), pomidorai pusiau džiovinti raudoni (raudoni „Datterini“ pomidorai, saulėgrąžų aliejus, druska, česnakas, čili pipirai, žolelių mišinys), valgomosios jūros druskos dribsniai (jūros druska 100 %), raudonėlis.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 175 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.