Sudedamosios dalys: Duonelė (minkšti KVIEČIŲ miltai 48 % (0 tipo), vanduo, minkšti KVIEČIŲ miltai (00 tipo), aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, raugas (minkšti KVIEČIŲ miltai, vanduo), alaus mielės, SOJŲ miltai, jūros druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, vanduo), minkštųjų KVIEČIŲ salyklo miltai, ryžių miltai), virtos marinuotos KREVETĖS 33 % (virtos KREVETĖS (šiaurinės dryžakojės KREVETĖS 98,5 %, druska, vanduo), čili pipirų aliejus (SOJOS pupelių aliejus, džiovintos čili pipirų ankštys 10 %), citrinų sulčių koncentratas (vanduo, citrinų sultys 10 % (iš koncentruotų sulčių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrinų kvapiosios medžiagos, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas), druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai Cayenne (raudonieji, I klasė), aitriųjų paprikų dribsniai (aitriosios paprikos)), gvakamolės padažas 13 % (gvakamolės padažas (vanduo, svogūnai, pomidorai 6 %, žalieji pipirai 5,5 %, raudonieji pipirai 4,9 %, rapsų aliejus, SŪRIS (PIENAS), avokadas 2,7 %, modifikuotas kukurūzų krakmolas, lakto baltymai, žalieji čili pipirai, druska, cukrus, jalapeno pipirai, kokosų aliejus, koncentruotos citrinų sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330, tirštiklis: E415, E412, emulsiklis: E425i, kvapiosios medžiagos, prieskoniai, dažikliai: E160a, E133, antioksidantas: E300), VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus (50 %), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai)), pomidorai, salotos Romaine, kaparėliai (kaparėliai, vanduo, actas, druska), liucernos daigai.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, LUBINŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 200 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.