Sudedamosios dalys: Duona 7 grūdų (minkšti KVIEČIŲ miltai 41,8 %, vanduo, VISŲ GRŪDŲ KVIEČIŲ miltai 4,6 %, RUGIŲ miltai 2,2 %, AVIŽŲ miltai 2,2 %, ypač tyras alyvuogių aliejus, mielės (minkšti KVIEČIŲ miltai, vanduo), alaus mielės, SOJŲ miltai 1,5 %, jūros druska, kukurūzų miltai 1 %, RYŽIŲ miltai 1 %, SEZAMŲ sėklos, sorų sėklos, saulėgrąžų sėklos, sėmenys, KVIEČIŲ GLITIMAS, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, vanduo), minkšti KVIEČIŲ salyklo miltai, skrudinti JAVŲ miltai (KVIEČIŲ, MIEŽIŲ)), falafeliai 19 % (avinžirniai 80 %, augalinis aliejus (rapsų), petražolės, svogūnai, bulvių miltai, druska, kepimo milteliai (natrio bikarbonatas), česnakai, prieskoniai (tarp jų kuminas, kalendros, cinamonas), pomidorai, majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIOS sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), gražgarsčių lapai, FETOS tipo SŪRIS sūryme 21 % rieb. 7 % (pasterizuotas PIENAS (ES šalis), druska, mikrobiologinės kilmės fermentas, PIENO rūgšties raugas), avietės, juodosios alyvuogės sūryme (vanduo, juodosios alyvuogės be kauliukų 46,4 %, druska, stabilizatorius: geležies gliukonatas. Dėmesio: alyvuogėse gali būti kauliukų nuotrupų), kietasis SŪRIS 40 % rieb. s. m. (PIENAS (kilmės šalis LT), druska, raugas, mikrobiologinis fermentas), pomidorų padažas (pomidorų pasta 48 %, vanduo, cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto rūgštis, citrinų rūgštis, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas, prieskoniai), pagardas „Adžika“ (vanduo, pomidorų pasta 16 %, daržovių ir prieskoninių augalų mišinys (paprika 5,2 %, morkos 3 %, česnakai 2,8 %, krapai 1,2 %, bazilikas 0,2 %), cukrus, valgomoji druska, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: acto rūgštis, prieskoniai įvairiomis proporcijomis, konservantas: natrio benzoatas), grūdėtos GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas 22 %, druska, baltasis vynas 3 % (sudėtyje yra SULFITŲ), cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, prieskoniai, konservantas kalio METABISULFITAS).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SALIERŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 215 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.