Sudedamosios dalys: Duonelė su grūdais 59 % (vanduo, saulėgrąžų branduoliai 22%, AVIŽINIAI dribsniai 17%, linų sėmenys 6%, rapsų aliejus, šalavijų sėklos, cukraus sirupas, gysločio skaidulos, juoduota druska.), fermentinis sūris 23 % (PIENAS, druska, RAUGAS, fermentai), VARŠKĖS sūris (PIENAS (98,5%), druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas – renetas, tirštiklis – guaro derva, konservantas – kalio sorbatas.), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai.), špinatų lapai, pesto padažas (saulėgrąžų aliejus, bazilikas (36%), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, druska, SŪRIS “PECORINO ROMANO” (avių PEINAS, druska, fermentas – renetas), kedrinių pinijų RIEŠUTAI, česnakai, antioksidantas – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis). Galimi KVIEČIŲ, VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ, LUBINŲ ir MOLIUSKŲ pėdsakai.*
*ENG: Possible traces of WHEAT, CRUSTACEANS, FISH, PEANUTS and other NUTS, SOY, CELERY, SESAME, LUPINS and MOLLUSCS.
Porcijos dydis / portion size: 185 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 48 valandos / 48 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45, Vilnius, Lietuva.