Sudedamosios dalys: Lengvai sūdyti agurkai 31 % (agurkai, druska, česnakai), duonelė (minkšti KVIEČIŲ miltai 48 % (0 tipo), vanduo, minkšti KVIEČIŲ miltai (00 tipo), aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, raugas (minkšti KVIEČIŲ miltai, vanduo), alaus mielės, SOJŲ miltai, jūros druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, vanduo), minkštųjų KVIEČIŲ salyklo miltai, ryžių miltai), šalto rūkymo UPĖTAKIO juostelės 27 % (vaivorykštinis UPĖTAKIS (ŽUVIS), užauginta ūkyje Norvegijoje), druska), padažas (VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus (50 %), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai)), žirnių daigai, salotos Romaine.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, LUBINŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 255 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.