Sudedamosios dalys: Vytintas kiaulienos kumpis 35 % (kiauliena, druska, konservantas E252), duona 7 grūdų (minkšti KVIEČIŲ miltai 41,8 %, vanduo, VISŲ GRŪDŲ KVIEČIŲ miltai 4,6 %, RUGIŲ miltai 2,2 %, AVIŽŲ miltai 2,2 %, ypač tyras alyvuogių aliejus, mielės (minkšti KVIEČIŲ miltai, vanduo), alaus mielės, SOJŲ miltai 1,5 %, jūros druska, kukurūzų miltai 1 %, RYŽIŲ miltai 1 %, SEZAMŲ sėklos, sorų sėklos, saulėgrąžų sėklos, sėmenys, KVIEČIŲ GLITIMAS, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, vanduo), minkšti KVIEČIŲ salyklo miltai, skrudinti JAVŲ miltai (KVIEČIŲ, MIEŽIŲ)), SŪRIS MOZZARELLA 45 % rieb. s. m. (pasterizuotas PIENAS, druska, mikrobiologinės kilmės fermentas, PIENO rūgšties bakterijų raugas), pomidorai pusiau džiovinti geltoni (geltoni „Datterini“ pomidorai, saulėgrąžų aliejus, druska, česnakas, čili pipirai, žolelių mišinys), rafinuotas rapsų aliejus, pesto padažas 6 % (saulėgrąžų aliejus, bazilikas (36 %), ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, druska, SŪRIS “PECORINO ROMANO” (avių PIENAS, druska, fermentas – renetas), kedrinių pinijų RIEŠUTAI, česnakai, antioksidantas – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), bazilikas.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, LUBINŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 170 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.