Sudedamosios dalys: Pikniko duonelės su RUGINIAIS viso grūdo dalių miltais (KVIETINIAI miltai, vanduo, RUGINIAI visų grūdo dalių miltai 8,9 %, saulėgrąžų sėklos 8,5 %, daiginti RUGINIAI grūdai 5,0 %, linų sėmenys 4,0 %, mielės, KVIEČIŲ GLITIMAS, moliūgų sėklos 2,2 %, cukrus, raudonasis RUGINIS salykas 1,3 %, druska, tamsus MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, tirštiklis: pupenių derva, raugas (RUGINIAI miltai, raugų kultūros), duoną gerinančios medžiagos (fermentai, antioksidantas: E300)), Dryžojo TUNO gabaliukai savo sultyse 22 % (TUNAS, vanduo, druska), pomidorai, padažas (VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai)), salotos ROMAINE, kaparėliai (kaparėliai, vanduo, actas, druska), raudoni svogūnai, druska, pipirai.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SOJOS, LUBINŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 180 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.