Sudedamosios dalys: SPELTŲ duonelė su burokėliais 42% (KVIETINIAI miltai, vanduo, saulėgrąžos, brinkinti SPELTOS KVIEČIŲ grūdai 5%, RUGINIS raugas (vanduo, RUGINIAI miltai), džiovinti burokėliai 2 %, joduota druska, termiškai apdoroti RUGINIO salyklo miltai, mielės, skrudinti MIEŽINIO salyklo miltai, KVIEČIŲ skaidulos, KVIETINIO salyklo miltai, malpigijų ekstraktas.), kepta vištienos filė 22 % (vištienos krūtinėlė 97%, vanduo, druska, tapiokų krakmolas, dekstrozė, D-ksilozė, stabilizatoriai (natrio citratas, natrio karbonatas), majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trynių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), gražgarsčių lapai, kietasis sūris (pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, fermentas, raugas), pomidorų padažas (vanduo, pomidorų pasta (41%), cukrus, obuolių tyrė (obuoliai, konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas)), druska, modifikuotas kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – acto rūgštis, konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), prieskoniai), romaine salotų lapai, padžas „adžika“ (vanduo, pomidorų pasta 16%, daržovių ir prieskoninių augalų mišinys (paprika 5,2%, morkos 3%, česnakai 2,8%, krapai 1,2%, bazilikas 0,2%) cukrus, valgomoji druska, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – acto rūgštis, prieskoniai įvairiomis proporcijomis, konservantas – natrio benzoatas), saulėje džiovinti pomidorai 1,9 % (džiovinti pomidorai 80%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas (vynas, antioksidantas – KALIO METABILSULFITAS), druska, kaparėliai, česnakai, prieskoninės žolelės, prieskoniai, antioksidantas – sorbo rūgštis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), garstyčios „Dijon“ (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, baltasis vynas (sudėtyje yra SULFITŲ), cukrus, prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantas – KALIO METABISULFITAS).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, SEZAMO pėdsakai.
Laikymo temperatūra: nuo 0oC iki +6 oC
Realizacijos terminas: 72 val.
Šildymas: Rekomenduojama šildyti kontaktiniame grilyje: 5 min. 200 °C temperatūroje, išimant iš gamintojo pakuotės ir kepimui naudojant kepimo popierių.