Sudedamosios dalys: Kepta LAŠIŠOS file 16,6 %, ryžiai „Sushi“ 14,7 %, korėjietiškos morkos (morkų šiaudeliai 84 %, cukrus, actas, askorbo rūgštis, rapsų aliejus, česnako granulės, druska, saldžioji ir aitrioji paprikos), SOJŲ pupelės „Edamame“, avokadai 11,3 % (avokadai 99 %, druska, antioksidantas askorbo rūgštis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis), padažas „Teriyaki“ (cukrus, SOJOS padažas 31 % (vanduo, SOJOS pupelės, druska, KVIEČIAI, cukrus, grybų ekstraktas), vanduo, spirito actas, kukurūzų krakmolas, imbieras), jūros dumblių salotos „Goma Wakame“ (jūros dumbliai 80 %, padažas 20 % (kukurūzų sirupas, juodieji grybai, tirštiklis agaras, vanduo, SEZAMO aliejus, cukrus, SEZAMO sėklos, vyno actas, druska, pipirai, užpildas sorbitolis, dažikliai tartrazinas, briliantinis mėlynasis FCF. Tartrazinas gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį)), SOJOS padažas (vanduo, druska, SOJŲ PUPELĖS, KVIEČIAI (sudėtyje yra alkoholio)), prieskoninis actas (spirituotas actas, ryžių actas, vanduo, cukrus (sacharozės ir cukranendrių melasa), druska), cukrus, prieskonių mišinys „Thai Ardo“ (kalendra, imbieras, ciberžolė, salotinis svogūnas, česnakas, vėlyvasis citrinmedis, raudonas čili), pabarstukai „Furikake“ (SEZAMO sėklos, jūros žolė kepta 20 %), SEZAMŲ aliejus (iš skrudintų SEZAMŲ sėklų), druska, malti juodieji pipirai. Galimi PIENO, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ, VĖŽIAGYVIŲ, GARSTYČIŲ, SALIERŲ pėdsakai.*
*ENG: Traces of MILK, PEANUTES AND OTHER NUTS, EGGS, CRUSTACEANS, MUSTARD, CELERY are possible.
Porcijos dydis / portion size: 320 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.