Sudedamosios dalys: Keptas vaflis 44 % (mišinys vafliams (KVIETINIAI miltai, cukrus, KVIEČIŲ krakmolas, kildinimo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KIAUŠINIŲ milteliai, IŠRŪGŲ (iš PIENO) milteliai, kvapioji medžiaga), augalinis aliejus (rapsų), druska), virtos marinuotos KREVETĖS 35 % (virtos KREVETĖS 98,5 % (šiaurinės dryžakojės KREVETĖS, druska, vanduo), majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai), krienai (krienai 50 % (kilmės šalis Lenkija), vanduo, cukrus, nugriebto PIENO milteliai, rapsų aliejus, actas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, tirštiklis: ksantano derva, konservantas: natrio METABISULFITAS), pomidorų pasta (pomidorai, druska), citrinų sulčių koncentratas (vanduo, citrinų sultys 10 % (iš koncentruotų sulčių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrinų kvapiosios medžiagos, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas), druska), agurkai 14,7 %, citrina, rūgštynės, kalendra, jūros druskos dribsniai (jūros druska).
Galimi ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SOJOS, LUBINŲ, SALIERŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 340 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.