Sudedamosios dalys: Keptas vaflis 53 % (mišinys vafliams (KVIETINIAI miltai, cukrus, KVIEČIŲ krakmolas, kildinimo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KIAUŠINIŲ milteliai, IŠRŪGŲ (iš PIENO) milteliai, kvapioji medžiaga), augalinis aliejus (rapsų), druska), šalto rūkymo UPĖTAKIO juostelės 24 % (vaivorykštinis UPĖTAKIS (ŽUVIS), užauginta ūkyje Norvegijoje), druska), padažas (VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, obuolių, citrinų rūgštys), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis – karotenai)), gražgarsčių lapai 3,4 %, špinatai 3,4 %, juodosios alyvuogės sūryme (vanduo, juodosios alyvuogės be kauliukų 46,4 %, druska, stabilizatorius: geležies gliukonatas. Dėmesio: alyvuogėse gali būti kauliukų nuotrupų), kaparėliai (kaparėliai, vanduo, actas, druska), rūgštynių daigai, paprastųjų ciegorių IKRAI (jūrų gegužių ikrai, druska, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas), aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, citrina, modenos balzaminis actas (vyno actas, koncentruota vynuogių misa, dažiklis E150d (sudėtyje yra SULFITŲ), valgomosios jūros druskos dribsniai (jūros druska 100 %).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SOJOS, LUBINŲ, SALIERŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Porcijos dydis / portion size: 290 g.
Laikymo temperatūra / holding temperature: nuo 0 C iki + 6 C.
Realizacijos terminas / term of consumption: 24 val./ 24 hours.
Gamintojas / manufacturer: UAB „Reitan Convenience Lithuania“, Panerių g. 45a, Vilnius, Lietuva.