RUOŠIMO BŪDAI – CAFFEINE ROASTERS

Mano krepšelis

Tęsti pirkimą

N E M O K A M A S   P R I S T A T Y M A S   V I S O J E   L I E T U V O J E   N U O   1 4 . 9 5   E U R

RUOŠIMO BŪDAI

Mes tikime, kad geram kavos puodeliui reikia atrasti ir skirt bent keletą minučių. Kad ir kiek skirtingų puodelių įvairiose šalyse įvairiomis technikomis išragavom - atsakymas yra vienas: kavą reikia ruošti tik “šiam kartui” ir pradėt ja mėgautis iškart. Kitas įdomus atradimas, kad gerai kavai paruošti namie nereikia stebuklų - pakanka išsirinkti mėgstamą būdą ir jį praktikuoti. 

Ir ofise, ir namie - esame dideli filtrinės kavos fanai: naudojame Hario V60, Chemex ir Aeropress jau gerus penkeris metus. Kodėl? Nes tai - itin paprasti geros kavos gaminimo būdai! Bet jei Jūs perkate šviežiai skrudintą kavą iš patikimo gamintojo ir naudojate savo mėgstamą French Press kavinuką ar tiesiog užpilate puodelyje - rezultatas irgi bus puikus! Toliau dalinamės keletu patarimų ir ruošimo būdų, kaip kavą šiais būdais paruošti įmanomai skaniai.